17 Ekim 2016 Pazartesi

Bayan Atlet


Bu yıl Bayan atletlerde pastel renkler hakim, yakaları dantelli ribana kumaştan yapılmış bayan atletleri dış giyim olarak da giyildi. Modal kumaşlardan yapılan bayan atletleri yanında bambu atletlerde çok kullanılan kumaş çeşiti oldu.
Bayan Atlet modelleri; kazakların, elbiselerin, bluzların ve diğer kıyafetlerin altında tercih ediliyor. Beyaz, mavi, siyah, pembe, mor gibi pek çok farklı renkte atlet modeli bulunmaktadır. Kadınlar, özellikle dantelli atlet modellerini tercih etmektedir. Bu nedenle Berrak çamaşırları 2016 atlet modelleri içerisinde dantelli modellere sıkça rastlıyoruz. dantelli atlet modellerinin yanında düz atlet modelleri de tercih edilmektedir. Kom basic atlet modellerini bu makalemizde sizin için sıraladık. Toptan iç giyim üreticileri son yıllarda çok artmıştır.



; Kom çamaşırları, berrak içgiyim, şahinler çamaşır, Dorya iç giyim, elite life korse, le jardin sütyen, us polo çamaşır, black spade termal ürünler.
Toptan bayan atlet satın almak için www.yoncatoptan.com internet sitemizi ziyaret edip Türkiye nin her yerinden online satın alabiliriniz.
İletişim numaraları:
 Mağaza : 03722516049  Mobil: 05336396766

Ücretsiz katalog isteyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder